Deelname aan het project

Project F.I.E.T.S. is bedoeld voor Limburgse basisscholen en dusdanig opgezet dat er een relatie is tussen de programma’s die leerlingen aangeboden krijgen (doorlopende leerlijn). Wanneer u ervoor kiest het project elke twee jaar op school aan te bieden, doorlopen de leerlingen het gehele project zonder herhalingen en met een oplopende verdiepingsgraad. Wanneer u uw school aanmeldt voor Project F.I.E.T.S. krijgt u vooraf alle benodigde informatie toegestuurd.

Project Fiets270613 20Op de projectdag komt een explainer van het Continium met alle benodigde materialen naar uw school. De explainer van Continium verzorgt de inleidende fietsshow, deelt de materialen uit en is gedurende de dag aanwezig om vragen over de activiteiten te beantwoorden en waar nodig te assisteren.

Het project neemt een hele schooldag in beslag plus een les voorafgaand aan en na afloop van de projectdag. Uitvoering van het project vereist een grote gymzaal of overblijfruimte, waar de leerlingen in twee groepen de inleidende fietsshow kunnen beleven en alle leerlingen de afsluitende kettingreactie kunnen bijwonen. Een of twee personen die helpen met het uit- en inladen van de materialenwagen zijn vereist.

Deelname aan het project kost €350,- per school. Voor dit bedrag kunt u met maximaal acht groepen van 30 leerlingen per groep deelnemen. Bij grotere of dubbele groepen kunt u een extra dag bijboeken à €175,-. U kunt reserveren voor deelname aan het project via de afdeling Reserveringen van Continium discovery center:

Telefoon: 045 – 567 60 50
E-mail: ">
Reserveren: www.projectfiets.nl/inschrijving
Ook voor meer informatie neemt u contact op met de afdeling Reserveringen.